Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få melding om nyheter og tilbud! Nyhetsbrevet er gratis og du kan melde deg ut når som helst.

Tannbehandling

Daglig munnpleie

Sykdommer i munnen er ofte langsomme Om tenner eller annet vev i munnen skades, burde man jo merke det, og det gjør man også i blant men langt i fra alltid. Tennene våre er bygd for å vare lenge, men liksom resten av kroppen, eldes også munnen. Mange av de prosessene som gjør at eldringen i munnen går...

Les mer

Regelmessige undersøkelser

At vi i Norge i dag har bedre tenner enn før er mye takket være at vi regelmessig går til et tannlegen og lar oss undersøke. Vi kan da oppdage eventuelle uregelmessigheter eller skader på et meget tidlig stadium, og sammen kan vi gjøre noe med årsaken.

Les mer

Digital Røntgen

Røntgen ble oppdaget for over 100 år siden og har blitt utviklet enormt, spesielt de siste 20 åra. Vi benytter miljøvennlig og sikker digital røntgen.

Les mer

Flour

Fluor lagres i tennene, gjør dem hardere og mer motstandsdyktig mot syreangrep fra bakterier. Små hull kan til og med forsvinne hvis det regelmessig finnes fluor rundt tennene.

Les mer

Fjerne Tannstein

Gammel tannsten som får ligge igjen er en vanlig årsak til betent tannkjøtt. Et betent tannkjøtt kan med tiden føre til tannløsning - periodontitt. Tannsten kan også medvirke til dårlig ånde.

Les mer

Plastfyllinger

En liten skade eller et hull i en jeksel lar seg som regel lett reparere med en plastfylling. Plastfyllingen er tannfarget, og en fylling lar seg lett gjøre på et tannlegebesøk.

Les mer


Powered by Edicra AS