Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få melding om nyheter og tilbud! Nyhetsbrevet er gratis og du kan melde deg ut når som helst.

Tannbehandling

Helkeramisk krone

Om en stor del av din egen tannkrone er borte, er det beste alternativet som oftest en krone. I dag er det også mulig, takket være nye keramiske materialer, å fremstille meget holdbare og vakre kroner med høy holdbarhet uten å bruke metall.

Les mer

Implantat 1 steg

Takket være de siste årtienes medisinske landevinninger har hundretusentalls pasienter sluppet proteser som løsner og i stedet fått fastsittende tenner. Behandlingen er vel utprøvd og vitenskapelig bevist med svært gode resultater.

Les mer

Biteskinne

En av de mest effektive måtene å beskytte seg mot skader på, er å bruke en bittskinne. En bittskinne er en individuelt fremstillt plastskinne som passer over tennene. Vanligvis bruker man skinnen om natten. I svært vanskelige tilfeller kan man ha to bittskinner, en i over- og en i underkjeven.

Les mer

Snorking og søvnapnè

Snorking og obstruktivt søvnapnèsyndrom (OSAS) er en relativt vanlig sykdom hvor 4% av menn og 2% av kvinner rammes. Årsaken er at tungen og musklene i de øvre luftveier slapper av og gjør at luftveien forsnevres (snorking) eller blokkeres (OSAS)

Les mer


Powered by Edicra AS